Privat arrangement

Lad os hjælpe

Skal du holde et privat arrangement så som en fest hjemme i privaten, i et forsamlingshus eller på et stort gods? Ønsker du hjælp til det rette tema, den røde tråd eller oppyntning?

Hos Merci Merci står vi klar til at hjælpe med alle detaljerne – for detaljer er vi specialister i! Vi hjælper gerne til ved alt fra barnedåb, konfirmation og bryllup til sommerfest, runde fødselsdage og alt derimellem.

I vores verden kan en fest blive meget mere personlig med det rette pynt og de rette dekorationer. Vi står klar med en bred vifte af idéer og vi kommer gerne ud og ser lokationen, så vi sammen kan gennemgå rammerne.

Kontakt os
icon

Flere års erfaring

Vi har flere års erfaring med dekoration og oppyntning. Både til private arrangementer og hos erhverv, og du kan selv vælge hvor meget du ønsker fra os. Vi kommer gerne ud og pynter op, men kan også hjælpe med koordinering til f.eks. et bryllup eller en stor fødselsdag.

I vores mange år indenfor branchen har vi fundet flere gode samarbejdspartnere, så mangler du hjælp til maden, blomsterne eller musikken, kan vi også være behjælpelige med dette.

Tidens trends er ikke for alle, og selvom vi ved hvilke farver og materialer der hitter, er det ikke sikkert at det er det I ønsker til jeres fest. Vi har en stor forståelse for at alle fester er forskellige og da I kender jeres gæster bedst, lytter vi meget gerne til jeres ønsker for dagen.

Kontakt os
icon

Uforpligtende opstartsmøde

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, og hør hvordan vi kan få balloner til at danne en smuk port, en selfievæg eller de flotteste invitationer. Vi fortæller også gerne hvordan vi kan trylle med servietter og dekorationer, så dit festbord giver gæsterne de bedste minder med hjem.

Om I ønsker masser af balloner, borddækning, oppyntning eller noget helt fjerde, så kontakt os gerne for idéer.

Vi tilbyder et uforpligtende opstartsmøde. På den måde kan I også møde os og føle kemien, for det ved vi er vigtigt, for at man føler sig helt tryg.

Vi hjælper gerne til ved både private- og erhvervsarrangementer, og i det omfang som I ønsker.

På gensyn til et festligt samarbejde.

Lina & Stine
Merci Merci

Tlf.: 60 91 00 41
hej@mercimerci.dk

Kontakt os
icon