Erhvervs arrangement

Store og små arrangementer

Ønsker du hjælp til et større eller mindre arrangement? Hos Merci Merci står vi klar til at hjælpe både store og små virksomheder, og hvis det ønskes, så er vi med omkring hele processen fra start til slut.

Vi har stor erfaring med koordinering af forskellige arrangementer, helt fra ridestævner i Danmark til racerløb på Mallorca. Vi har masser af tips, tricks og gode idéer, så på den måde kan I som holder festen, læne jer tilbage og se jeres gæster more sig.

Har i brug for forslag til tema, hjælp til indretning og dekoration, så sørger vi for at der er en rød tråd hele vejen. Vi har tidligere hjulpet alt fra storcentre til tøjbutikker, revisorer og webshops.

Kontakt os
icon

Logoballoner

Vores logoballoner er meget populære. De kan både bruges som invitationer, bordpynt eller noget helt tredje. Ballonerne indeholder helium og svæver derfor fint. Skal ballonerne bruges til invitationer kan vi sende direkte til modtagerne, og vi står gerne for koordinering i forbindelse med at få ballonerne sendt de rigtige steder hen.

Så lad firmaets identitet skinne igennem til dit arrangement, og se hvordan balloner kan skabe en anderledes profilering.

Kontakt os
icon

Lad os hjælpe

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, og hør om hvordan vi kan forvandle virksomhedens sommerfest, netværksarrangement, release party eller noget helt andet, til et fortryllende arrangement, som deltagerne sent vil glemme.

Vi har desuden flere samarbejdspartnere, hvis I ønsker forslag til sjove events i løbet af dagen.

På gensyn til et festligt samarbejde.

Lina & Stine
Merci Merci

Tlf.: 60 91 00 41
hej@mercimerci.dk

Kontakt os
icon